Preduzeće “EKOLIFE MD PLUS” D.O.O. osnovala je porodica Mitić, pre dvadesetpet godina, sa ciljem da nastavi dugogodišnju narodnu tradiciju lečenja lekovitim biljem. Osnovni zadatak naše firme bio je očuvanje prirode, a takođe i život u skladu sa prirodom, pa samim tim kroz naše proizvode pružamo najbolje iz prirode, u obliku u kojem ih je ona nama podarila. 

 U svom asortimanu ima preko sto vrsti lekovitog bilja, a pored toga i proizvode koji su isključivo na bazi lekovitog bilja, potpuno prirodni bez ijednog hemijskog sastojka. Tu spadaju melem gaveza, melem za vene, melem za psorijazu i dr. Zatim razne vrste kapi i tinktura od lekovitog bilja. A kao osobenost i jedinstvenost našeg rada, koji je potvrđen mnogobrojnim nagradama za kvalitet proizvoda su Planinske biljne mešavine EKOČAJEVI – od lekovitih biljaka sa Stare planine, Vlasine i Suve Planine, čiji sastav čine 100% prirodne planinske lekovite trave. Recepture za Ekočajeve su godinama prenošene sa generacije na generaciju, pa se očuvanjem narodne tradicije lečenja lekovitim biljem “EKOLIFE MD PLUS” posebno ponosi i nastoji očuvanju iste.

 Posebno su nam popularne mešavine:

 EKOČAJ PROSTATA koja pomaže kod upale prostate, uklanja smetnje pri mokrenju, pomaže kod opakog oboljenja prostate 

EKOČAJ JETRA za lečenje masne, uvećane jetre, obolele jetre od ciroze, obolele ili oštećene jetre od hepatitom. A,B,C ili drugim virusnim oboljenjima.

 

 Dobili smo mnoge nagrade:

 *EKOVITAMIN ČAJ– šumsko voće
Zlatni pehar, šampion kvaliteta u grupi proizvoda – Novosadski sajam Velika zlatna medalja za kvalitet Novosadskog sajma

 »EKOČAJ ŠEĆERNA BOLEST
Velika zlatna medalja Novosadskog sajma

 *EKOČAJ CISTE
Velika zlatna medalja Novosadskog sajma

 *EKOČAJ PROSTATA
Velika zlatna medalja Novosadskog sajma 

*EKOČAJ JETRA
Velika zlatna medalja Novosadskog sajma

 *EKOČAJ BAKTERIJE
Velika zlatna medalja Novosadskog sajma

 *EKOČAJ CIRKULACIJA
Velika zlatna medalja Novosadskog sajma

– Prvo mesto za Naj- Čaj po oceni posetioca na međunarodnom festivalu čaja u Nišu.

– ZLATNI ČAJNIK za prvo mesto po oceni žirija I publike na međunarodnom festivalu čaja u Nišu.